Un forum de mare succes
 
AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Intrebari pentru mafiotul

In jos 
AutorMesaj
elano_dinamo

avatar

Mesaje : 2617
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Intrebari pentru mafiotul   Dum Mai 31, 2009 4:09 pm

1. In ce an a castigat Steaua ultimul campionat ?

a)2005
b)2006
c)2007

2. In ce an a venit Gigi Becali ca patron ?

a)2000
b)2002
c)2003

3. Cate Cupe are steaua in toata istoria ?

a)20
b)22
c)19

4. Cati ani are Kapetanos ?

a)22
b)25
c)27

5.In ce an a venit Pedrazzini ca antrenor secund la Steaua ?

a)2003
b)2004
c)2005

6.Cate campionate a castigat Protasov cu Steaua ?

a)1
b)2
c)0

7.Cati ani are Pedrazzini ?

a)44
b)47
c)50

8.Cati ani are Bogdan Stancu ?

a)20
b)21
c)22

9.In ce an a venit Toja la Steaua ?

a)2007
b)2008
c)2009

10.Cati ani are Rusu ?

a)18
b)19
c)20
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mafiotul

avatar

Mesaje : 2604
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: intrbari   Dum Mai 31, 2009 4:26 pm

1.B 2.A 3.C 4.C 5.B 6.C 7.B 8.B 9.B 10.B
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
elano_dinamo

avatar

Mesaje : 2617
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru mafiotul   Dum Mai 31, 2009 4:29 pm

Din cele 10 intrebari ai stiut 6. Becali a venit in anul 2002,Steaua are 20 de Cupe,Kapetanos are 25 de ani, si Pedrazzini 50.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mafiotul

avatar

Mesaje : 2604
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: des   Sam Iun 20, 2009 5:34 pm

destul de bine
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Intrebari pentru mafiotul   

Sus In jos
 
Intrebari pentru mafiotul
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sport Forum :: Intrebari de fotbal-
Mergi direct la: