Un forum de mare succes
 
AcasaCalendarFAQMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Intrebari pentru mafiotul

In jos 
AutorMesaj
elano_dinamo

avatar

Mesaje : 2617
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Intrebari pentru mafiotul   Lun Iun 01, 2009 9:43 pm

Echipamente - Anglia

1.ARSENAL

A)NIKE
B)ADIDAS
C)UMBRO

2.ASTON VILLA

A)NIKE
B)ADIDAS
C)UMBRO

3.BOLTON

A)ADIDAS
B)UMBRO
C)REEBOK

4.NEWCASTLE

A)NIKE
B)ADIDAS
C)CHAMPION

5.WIGAN

A)CHAMPION
B)NIKE
C)REEBOK

6.INAINTE DE ADIDAS, CINE A FACUT ECHIPAMENTUL LA CHELSEA ?

A)REEBOK
B)UMBRO
C)LOTTO

7.INAINTE DE ADIDAS, CINE A FACUT ECHIPAMENTUL LA LIVERPOOL?

A)UMBRO
B)NIKE
C)REEBOK

8.STOKE CITY

A)NIKE
B)CHAMPION
C)UMBRO

9.HULL CITY

A)UMBRO
B)NIKE
C)ADIDAS

10.MANCHESTER UNITED

A)KAPPA
B)LOTTO
C)NIKE
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mafiotul

avatar

Mesaje : 2604
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru mafiotul   Lun Iun 01, 2009 9:55 pm

1.a 2.a 3.c 4.b 5.a 6.c 7.c 8.b 9. b 10.c
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
elano_dinamo

avatar

Mesaje : 2617
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Intrebari pentru mafiotul   Sam Iun 06, 2009 6:29 pm

Daca mai vrei intrebari zi-mi din ce.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
mafiotul

avatar

Mesaje : 2604
Data de înscriere : 28/05/2009
Varsta : 24
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: da   Lun Iun 15, 2009 6:03 pm

da sami mai pui
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Intrebari pentru mafiotul   

Sus In jos
 
Intrebari pentru mafiotul
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sport Forum :: Intrebari de fotbal-
Mergi direct la: